Saippuanvalmistus

Tutustu saippuanvalmistukseen, GoodKaarma, Saarenmaa, Viro Työpajoissamme pääset syvälle saippuanvalmistuksen saloihin.

Mielenkiintoiset lahjat

GoodKaarma lahjatavarakauppa Kuvataitelijoiden töitä ja yksilöllisiä käsityötuotteita suoraan lahjakaupastamme

Puutarhakahvila

GoodKaarma puutarhakahvila Puutarhamme kahvilassa on tarjolla virvoitusjuomia.
  • English
  • Eesti
  • Suomi

Tervetuloa Saarenmaalle

Ainutlaatuisessa GoodKaarma -maalaistalossa valmistetaan luonnonmukaisia saippuoita. Kesällä talon ovet ovat kaikille avoinna. Maalaistalostamme on tullut suosittu vierailukohde. Puutarhakahvilassa on tarjolla juomia sekä suuhunpantavaa, ja lahjakaupasta löytyy laaja valikoima mielenkiintoisia matkamuistoja, saippuoita ja paljon muuta. Kiinnostuneille tarjoamme myös hauskoja työpajoja saippuanvalmistuksesta! Sisäänpääsy on kaikille (myös ryhmille) ilmainen. Pyydämme ryhmiä ilmoittautumaan ennakkoon. Kiitos!

Virallinen sesonkiaika alkaa 1. kesäkuuta ja jatkuu 31. elokuuta saakka. Tällä aikavälillä olemme avoinna joka päivä kello 10.00–18.00. Muina aikoina olemme avoinna vain sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä!Luomusaippuat

GoodKaarma luomusaippuat, Saarenmaa, Viro Olemme valmistaneet GK-maalaistalossa luonnonmukaisia saippuoita vuodesta 2005 lähtien. Saippuatuotteitamme myydään koko Virossa, ja niitä viedään yli kymmeneen eri maahan.

Kotipaikka

Yrityksemme sijaitsee Saarenmaan sydämessä, Kaarma-kirkon ja Kaali-meteoriittikraatterin lähellä. Sijaitsemme Saarenmaalla Kaarma-kirkon ja Kaali- meteoriittikraatterin lähellä.

Ryhmävierailut

Group visits to GoodKaarma soap farm Maalaistalossamme käy paljon vierailijoita. Ota meihin yhteyttä etukäteen. Ryhmät

Verkkokauppa

GoodKaarma verkkokauppa

GK-tuotteita myös verkkokaupastamme.