logo

Saippuan valmistuksen työpaja

Vuosien ajan olemme opettaneet saippuan valmistusta monille ihmisille. Tule jakamaan hauskuus ystävällisiin työpajoihimme (katso kuvagalleria). Huom. Etukäteisvaraus vaaditaan

1. Saippuan kylmämenetelmä-valmistuksen salaisuudet

Esittelevä demonstraatiotyöpaja saippuan kylmämenetelmävalmistuksen tekniikasta. Tätä menetelmää me käytämme GoodKaarma-saippuoiden valmistuksessa. Näe luomusaippuan valmistuskylämme kulissien taakse. Aikuiset 10€, lapset 5€, kesto 90 minuuttia, vähintään 5 henkilöä. Huom. Tämä on Informaatio-demo, ei hands-on- työpaja johtuen syövyttävien kemikaalien käytöstä. Varattava etukäteen.


2. Saippuan ”Rebatch”-työpaja

Hands-on -työpaja, ryhdy luovaksi! Ihanteellinen kaikenikäisille lapsille! ""Rebatching"" tarkoittaa jonkun valmiin saippuan uudelleenvalmistusta, uudeksi ihanaksi saippuaksi. Valmista oma ainutlaatuinen saippuasi valitsemillasi eteerisillä öljyillä ja kasveilla ja ota se mukaasi. Kemikaaleja ei käytetä, joten se on turvallista ja hauskaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Aikuiset/lapset 10€ (hinta sisältää saippuan), kesto 60 minuuttia, vähintään 5 henkilöä. Varattava etukäteen.